Wilfred Genee maakt bizarre opmerking over Johan Derksen

Wilfred Genee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Dat Wilfred Genee en Johan Derksen in de clinch liggen is wel duidelijk. Een mogelijk eind aan het programma Veronica Inside is volgens Johan Derksen niet geheel ondenkbaar. Maar ook Wilfred schuift zijn vervelende gevoelens naar Johan toe niet onder stoelen of banken. 

Martelkamer voor Derksen?

Gisteren deed de politie in Brabant een schokkende onthulling. Tijdens een inval in een loods werden martelkamers ontdekt van criminele organisaties. Toch vond Wilfred dit de uitgelezen kans om een grapje te maken over zijn situatie met Johan. 

Terwijl Wilfred deze inval bespreekt op Radio Veronica met John van den Heuvel, kon hij een grap niet laten. John zegt: ,,Het schijnt zelfs dat jij in verband wordt gebracht met die martelcontainer.” Waarna Wilfred grapt: ,,Ja, dat klopt inderdaad! Daar zit ik ook achter! Ja, die had ik gereserveerd voor twee man en ik kan je nu al uitleggen wie.”

Nog een schepje bovenop

Nieuwslezeres Celine Huijsmans reageert erop: ,,Heftig! ‘Wilfred wil Johan Derksen in martelcontainer’!” De mannen doen er nog een schepje bovenop. John treedt in detail: ,,Even de nageltjes afknippen denk ik.” 

‘Alles is nu nieuws’

Wilfred geeft tijdens het gesprek aan dat alles in de media nu lijkt te draaien om de ruzie tussen de mannen: ,,Ik geloof dat alles dat over mij gaat op dit moment – als iemand boos is of ruzie heeft – in verband wordt gebracht daarmee. Alles is nu nieuws.”

Tags

BRABANTCELINE HUIJSMANSDERKSENGENEEJOHANJOHAN DERKSENJOHNJOHN VAN DEN HEUVELMARTELKAMERRADIO VERONICAVERONICAVERONICA INSIDEVIWILFREDWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck