Willemijn verbaasd over koppigheid boer Marnix

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze zou nog niet helemaal uit haar burn-out zijn en dus niet lekker in haar vel zitten. Dat beweerde boer Marnix over Willemijn. En dat terwijl ze liet weten zichzelf prima te voelen, en gelukkig te zijn met wie ze is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Willemijn met wisselende gevoelens terugkijkt op haar Boer zoekt Vrouw-avontuur.

Werksituatie

,,Ik hoopte nog te kunnen blijven”, laat Willemijn weten op de website van het populaire vrouw. ,,Maar de reden, die viel me rauw op mijn dak. Ik had echt zoiets van ‘ik ben best wel blij met wie ik ben en moet hoe ik in elkaar zit.’ Ik ben alleen niet zo blij met mijn werksituatie. En dat zijn in mijn ogen wel twee verschillende dingen.”

Nu Marnix haar heeft ‘gedumpt’ kijkt Willemijn ook wat kritischer naar het karakter van de boer. ,,In heel veel opzichten vond ik Marnix heel erg leuk. De bravoure in hem. In zekere zin zag ik ook wel een soort kwetsbaarheid bij hem, hij heeft best wel humor en leuke pretogen. Maar, ik denk nu wel dat we niet echt een match waren. Hij is iemand die alles graag zelf doet en op zijn manier. Op een of andere manier schrok ik daar wel van. Dat ik denk ‘oh, wil je echt alles op je eigen manier doen?'”. Willemijn vertelt dat ze zich nog niet voor haar kon zien hoe het op de boerderij eraan toe zij gaan als zij uitgekozen zou worden door Marnix.

Achtbaan

Hoewel ze een paar leuke dagen op de boerderij heeft gehad, vond ze het ook een heftige tijd. Ze noemt het een achtbaan, en vertelt dat je in een sneltreinvaart moet nadenken over of je iemand leuk vindt. ,,Ik heb er absoluut geen spijt van. Je leert ook wel weer dicht bij jezelf blijven.”

Marnix, die de zoon is van Gerrie Knetemann wordt door veel kijkers als ‘botte boer’ gezien. De man doet opvallende uitspraken en lijkt eigenlijk nooit enthousiast over de vrouwe, maar alleen over zichzelf. Als hem wordt gevraagd wat zijn droomvrouw zou zijn antwoord hij ‘eigenlijk de vrouwelijke versie van mezelf’.

 

 

Tags

BOER ZOEKT VROUWBOTTE BOERGEDUMPTKNETEMANNMARNIXWILLEMIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck