Winkans Duncan Laurence stijgt enorm

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Duncan Laurence zong gisteravond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival loepzuiver. Zijn ingetogen act en gevoelige liedje vielen duidelijk in de smaak bij de jury en het publiek, want hij is zoals verwacht door naar de finale. Zijn optreden heeft ook voor nog iets anders gezorgd: een stijging in de peilingen.

Veertig procent

Al weken staat Duncan op nummer één. Maar nog nooit had de Nederlandse zanger volgens wedkantoren zo’n grote winst om met de eerste prijs ervandoor te gaan. Nu wordt hem namelijk een winkans van 40 procent toegewezen! Daarmee staat hij ruim op de eerste plek. Australië staat op de tweede plek en heeft volgens de wedkantoren maar een winkans van 11 procent. Zweden staat op de derde plek met negen procent.

Toen Duncan in januari van dit jaar bekend werd gemaakt als de Nederlandse inzending, waren veel mensen verbaasd. Ze hadden nog nooit van hem gehoord en ze vroegen zich af of zo’n onervaren zanger wel zou kunnen presteren op zo’n groot podium. Nog nooit heeft Duncan namelijk voor zo’n groot publiek gespeeld. Pas toen het nummer ‘Arcade’ bekend werd gemaakt kreeg men meer vertrouwen.

Finale

Op dit moment is Duncan natuurlijk hard aan het repeteren voor de finale van het liedjesfestijn. Aankomende zaterdag staat hij als twaalfde op het podium. Dan komen we erachter of de wedkantoren inderdaad gelijk krijgen, en Duncan met de winst naar huis gaat!

Tags

ARCADEDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALNEDERLANDTEL AVIVWEDKANTORENWINKANSWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck