Yvon en man uit elkaar: ‘trouwringen zijn af’

Door: DitjesenDatjes
26-06-2019

Toen Yvon Jaspers in april bij Jeroen Pauw te gast was, werd al snel duidelijk dat de presentatrice niet lekker in haar vel zit. De commotie rondom haar nevenwerkzaamheden bij ForFarmer zorgden ervoor dat ze emotioneel instabiel was, boos was en zich heel erg eenzaam voelde. Het lijkt erop dat die moeilijke periode ook z’n weerslag heeft op haar huwelijk.

Auto’s

Weekblad Story heeft onderzoek gedaan in Loenen aan de Vecht, waar Yvon samen met haar gezin woont. Daar spraken ze een aantal buurtbewoners die opmerkelijke dingen vertelde: ,,We zagen Yvon en haar man vroeger heel vaak samen”, vertelt een van de buren. ,,Nu is het altijd óf Yvon die alleen is, óf Pieter in zijn eentje.” Voorheen stonden er ook altijd twee auto’s op de oprit, maar tegenwoordig staat er nog maar één. Zelfs ’s nachts komt er geen tweede auto bij, en dat terwijl Yvon geen opnames heeft in het buitenland momenteel. Ook Pieter werkt in de buurt, en hoeft dus ’s avonds niet ergens te overnachten.

Ring

Tot slot zijn er nog de trouwringen die de laatste tijd niet meer om de ringvingers van Yvon en Pieter zijn gespot. En dat terwijl haar man de gouden ring áltijd droeg. Als de twee écht uit elkaar zijn, en daardoor hun dertienjarige dochter Keesje en twaalfjarige zoontje Tijl met gescheiden ouders opgroeien, is het niet verwonderlijk dat Yvon zo emotioneel bij Pauw aan tafel zat.

 

Meer DenD