Yvonne Coldeweijer komt Robert ten Brink tegen: “Het is zo heftig”

Door: Nikola van Krieken
26-06-2022

Yvonne Coldeweijer komt Robert ten Brink tegen: 

Yvonne Coldeweijer: dé roddelkoningin van Nederland. Ze laat niemand uit bekend Nederland buiten schot. Gisteravond was zij op een event in Amsterdam, waarbij zij omringd was door BN’ers waarover zij op haar YouTube kanaal onbeschaamd alle ‘juice’ deelt. Ook Robert ten Brink kwam zij daar tegen, waarover zij de afgelopen week tientallen berichten plaatste. 

BN’ers spotten

Yvonne Coldeweijer kon tijdens het evenement flink wat BN’ers spotten. Ze werd op een bijvoorbeeld aangesproken door Miljuschka Witzenhausen, die afgelopen week nog een ’tiran’ werd genoemd in de besloten spionnenchat van Yvonne. Maar de ongemakkelijkste ontmoeting volgde daarna, namelijk die met Robert ten Brink.

Helemaal in shock

Eerder deze week ontving Yvonne tientallen berichten van mensen die zich slecht uitlieten over presentator Robert ten Brink. “Ik natuurlijk wel wat gewend… Maar ik ben helemaal in shock hoeveel mensen een negatieve ervaring hebben gehad met Robert ten Brink,” zei Coldeweijer een paar dagen geleden. 

Eén van de reacties over Robert luidde als volgt: “Tijdens opnames van Weekend Miljonairs schreeuwde hij in het gezicht van een productiestagiaire van 17 dat het schandalig was dat hij de antwoorden niet meer mocht weten van Sony (rechthebbende en betalende partij van de winnende bedragen). Alles om fraude te voorkomen.”

Yvonne werd de afgelopen week overspoeld met informatie van verschillende bronnen. “Van oud-kandidaten en werknemers van Weekend Miljonairs, All You Need, bewoners van Vlieland (hij heeft daar een huis)… Het is echt ongekend wat een onbeschofte, arrogante houding hij schijnbaar heeft naar ‘gewone mensen’. Het lijkt net of hij de hele dag vloekt en tiert,” aldus Coldeweijer. 

Ontmoeting Robert ten Brink

En nu kwam ze uitgerekend Ten Brink tegen op het event. Yvonne vertelt in haar Instagramstory dat zij op Robert afliep en ongemakkelijk vroeg: “Hoe vond je het om het zo mee te maken die berichten allemaal?”

In haar Instagramstory bootst ze het gesprek tussen de twee na. Robert zei volgens haar: “Joh, het is zo heftig, ik kom hier binnen en echt íedereen spreekt me erop aan. Het is zó heftig wat jouw platform doet.”

Yvonne: “Ja, dat vind ik heel vervelend voor je, maar sorry: ik was gewoon echt helemaal in shock Robert. Het was zó negatief wat ik allemaal kreeg. Hoe denk je dat dat komt?”

Sportief

Robert gaat er wel sportief mee om, vindt Yvonne. “Hij zei namelijk ook dat hij het hartstikke leuk vind wat ik doe.”

“Robert was heel aardig, maar ik denk dat het toch wel een beetje klopt wat ik allemaal heb binnengekregen, maar dat hij heus niet altijd zo is. Dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen waar ik over juice. Het zijn ook momentopnames, maar Robert is gewoon iemand die al zólang in het vak zit. Die laat zich dan helemaal meeslepen en die is dan gewoon zo.”

Waarschijnlijk zal Yvonne in de toekomst twee keer nadenken voordat ze naar een event gaat met zoveel BN’ers die zij niet onbesproken laat. “Ik voelde me natuurlijk helemaal schuldig na het gesprek met Robert. Ik dacht toen ook echt van: ik ga nooit meer naar zo’n event. Het slaat echt nergens op, want dit is echt niet wat ik moet hebben.”

Meer DenD