Zenuwen bij Wesley vlak voor de opening van XAXA

Door: DitjesDatjes
22-06-2017

Nog een paar dagen wachten, maar dan is ook echt de opening van het loungerestaurant van Wesley Schneider en en zijn vrouw Yolande in Carla Tarida op het feesteiland Ibiza. De stervoetballer hielp de laatste dagen zelf nog mee aan het klaarzetten van stoelen en tafeltjes in het restaurant dat dagelijks door zijn broer zal worden geleid.

Dat daarbij er nog een incident was met een fotograaf, die misschien iets te opdringerig was, mocht de voorpret niet drukken.

Leuke witte stoeltjes sieren het terras van het restaurant, inclusief parasols met een vintage uitstraling.

Ook de webstie van het restaurant is inmiddels live. iedereen wil reserveren kan daar dus terecht. De menukaart ontbreekt nog online. Maar aanstaande gasten kunnen een symfonie aan smaken en geuren verwachten, Guillerdau-oesters met een champagnefoam, lamscarrés en uiteraard verse sushi. Of wat denkt u van witte chocolade, ijswasabi en appelijs… ,,Laten we je verwennen, want daarom ben je hier”, staat op de website.

En de muziek is ook hot!!! Optredens aan de pianobars, een avond met jazz, flamenco, rhythm & blues, wilde latin nights, decadente moulin rouge en nog veel meer!!! Lees meer.

 

Meer DenD