Zet gerommel ‘DISQ’ zich voort?!

Wendy van Dijk
Door: Lies Jansen
14-03-2021

Het hield de gemoederen vorig jaar flink bezig. De ruzies rondom het faillissement van fitnessbedrijf DISQ. Het toenmalige fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en zakenpartner Robbert Boekema. Uit het openbaar faillissementsverslag blijkt nog steeds niet alles afgerond.

Onenigheid

Onenigheid over de koers van het bedrijf zorgde voor de breuk tussen Robbert en Wendy. Een behoorlijk pijnlijke breuk. Robbert nam na de faillietverklaring van DISQ enkele (fitness)spullen mee, waarna Wendy beslag liet leggen op de woning van Robbert. De spullen heeft Robbert uiteindelijk allemaal terug moeten geven. Na het faillissement maakte het bedrijf een doorstart. Dit was te danken aan een bedrijf die wordt bestuurd door de man van Wendy.

‘Afrekening nog niet volledig afgerond’

Curator Nienke Bobbert schrijft nu in het meest recente faillissementsverslag: ,,De afrekening met de doorstartende partij is nog niet volledig afgerond, mede in verband met onduidelijkheid en/of verschil van inzicht over deze afrekening.” Om hoeveel geld het nog precies gaat en de reden van het verschil zijn beiden nog niet duidelijk. 

Meer DenD