Zien! Jan en Chantal bereiden zich voor op Songfestival

Repetitie songfestival
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival zijn al in volle gang. Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley hebben de eer om het evenement te presenteren. Op Instagram post Jan een voorproefje, maar Edsilia ontbreekt op de beelden….

Edsilia in green room?

Jan Smit en Chantal Janzen oefenen alvast met het aankondigen van de loting, en dat doen ze uiteraard in het Engels. Dat leidt tot de nodige hilariteit. Wie op de beelden die Jan deelt ontbreekt is Edsilia. En er is maar één goede verklaring waarom zij niet bij Jan en Chantal staat: ze gaat de green room in! Hoewel dat nog niet definitief bekend is gemaakt vertelde Edsilia wel al dat ze het liefst op die plek staat. Dat zou ook logisch zijn, want Edsilia weet het best hoe de kandidaten zich voelen. De zangeres stond namelijk zelf ooit op het podium. Daarnaast hebben Chantal en Jan meer presenteerervaring dan Edsilia.

Wie er ook bij zal zijn dit jaar is Cornald Maas. Hij is al jaren de commentator, samen met Jan Smit. Of Maas dit jaar in z’n eentje commentaar gaat leveren of dat het weer duocommentaar doet is niet zeker. Op 8 december zei hij het volgende hierover op NPO Radio1:
,,Het liefst zou ik het alleen doen. Maar ook iemand als Ilse de Lange lijkt me leuk.”

https://www.instagram.com/p/B7lINppAYOu/

 

Tags

CHANTAL JANZENEDSILIA ROMBLEYEUROVISIE SONGFESTIVALJAN SMITPRESENTATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck