Zij gaan voor goud

Door: DitjesDatjes
04-12-2016

De wetenschap leert ons dat edelmetalen zoals goud en platina ontstaan door de botsing van uitgedoofde sterren. Deze beroemde sterren en royals zijn echter nog lang niet uitgedoofd. Kijk ze schitteren in goud!


Máxima
PPE

 

Een schitterend, gouden mantelpakje met herfstblaadjesmotief, golvende haren en bijpassende accessoires: laat het maar aan onze modekoningin Máxima over oogverblindend voor de dag te komen.


Bhumibol
PPE

 

Koning Bhumibol van Thailand was niet alleen één van de langst regerende monarchen ter wereld, hij behoorde ook tot de rijksten der aarde. Dan kun je het je wel veroorloven je troon met bladgoud te laten bekleden.


Justin Bieber
Hollandse Hoogte

 

Tieneridool Justin Bieber kwam een jaar geleden in het nieuws omdat hij zichzelf een gouden tand had laten aanmeten. Beetje spijt van misschien? Hier houdt hij zijn lippen in ieder geval angstvallig op elkaar…


Beyoncé
Hollandse Hoogte

 

Zangeres Beyoncé heeft op het podium een voorliefde voor krappe niemendalletjes, met lekker veel glitter en glamour. Of is het niet al goud wat er bling blingt?


Kate Hudson
Hollandse Hoogte

 

Als je moeder Goldie Hawn heet, omkom je er niet aan jezelf zo nu en dan in een gouden kleedje te hullen. Met deze zeemeerminnen-look steelt actrice Kate Hudson de show.


Kylie Jenner en Michael Bublé
Hollandse Hoogte

 

Kerstmis in Hollywood: dat betekent veel goud, glitter, een gigantische nepboom en hysterische outfits. Kylie Jenner en Michael Bublé doen het alvast even voor.


Paris Hilton
Hollandse Hoogte

 

DJ en it-girl Paris Hilton is werkelijk van alle markten thuis. Zo lanceerde ze dit jaar Gold Rush, haar twintigste parfum. Geheel in thema dus, dit gouden pakje.


Marilène
PPE

 

Prinses Marilène besloot het vandaag even helemaal anders te doen. Ze staat nu zó te shinen in haar gouden top, dat haar gezelschap er wat bleekjes bij afsteekt.


Victoria
PPE

 

Wanneer het aankomt op mode, heeft ook kroonprinses Victoria van Zweden een geweldige smaak. Of in ieder geval een heel goede stylist. Mooi én koninklijk, dit!


Marie
PPE

 

Prinses Marie van Denemarken is een beeldschone vrouw die er altijd uitziet om door een (gouden) ringetje te halen. Ook hier weer: simpel, stijlvol en sexy. Niets meer aan doen!


Sylvie Meis
PPE

 

Sylvie Meis een gold digger? Dat imago heeft ze gelukkig al lang van zich afgeschud. De knappe presentatrice en ex-voetbalvrouw doet het zo goed in Duitsland, dat ze inmiddels haar eigen platina creditcard flink kan laten wapperen.


Tekst: Ravianne van Vliet

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen