‘Zo vermogend is boer Bastiaan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Bastiaan is 36 jaar oud en woont heerlijk rustig in de polder in Zeeland. Het lijkt een relatief eenvoudig leven, maar dat is zeker niet waar. De familie van Bastiaan blijkt namelijk erg vermogend te zijn.

Huizen, landerijen en boerderijen

Weekblad Weekend heeft uitgezocht hoeveel de akkerbouwer ongeveer waard is, en daar zullen de vrouwen die logeren bij Boer Bastiaan erg blij van worden. Hij blijkt namelijk goed in de slappe was te zitten. Volgens Weekend heeft de vader van Bastiaan maar liefst 36 objecten in zijn bezit. Dit zijn bijvoorbeeld landerijen maar hij heeft ook vier huizen en boerderijen.

Bastiaan zelf heeft ook ervaring met het kopen van vastgoed. Zijn eigen huis kocht Bastiaan drie jaar geleden voor een bedrag van 280.000 euro. Hier hoefde hij geen hypotheek voor aan te vragen want hij betaalde het zo uit eigen zak. Daarnaast bezit hij nog de stallen die zich achter zijn woonhuis bevinden én heeft hij nog een tweede huis dat vier ton waard is. En ook daar blijkt geen hypotheek meer op te rusten. Al met al zal het vermogen van Bastiaan dus niet ver van een miljoen afliggen! Dat wordt natuurlijk nog veel meer als zijn ouders komen te overlijden en hij dat vastgoed van zijn vader zal erven.

Administratie doen

De boer heeft in Boer zoekt Vrouw meerdere malen aan zijn vrouwen duidelijk gemaakt dat hij het liefste heeft dat zijn toekomstige vrouw vooral op de boerderij te vinden is. Misschien de administratie doen bijvoorbeeld. Nu wordt duidelijk waarom, want een extra inkomen blijkt helemaal niet nodig te zijn!

Tags

BOER BASTIAANBOER ZOEKT VROUWBZVGELDMILJONAIRVERMOGENVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck