Zo vieren Steffi en Roel kerst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boerin Steffi en ‘haar’ Roel vieren dit jaar voor het eerst samen kerst. De twee zijn stapelverliefd op elkaar, en dat mag iedereen weten! Ze hebben namelijk een eigen kerstkaart gemaakt waar een foto van hun opstaat!

Vruchtbaar

‘Fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019’, is de tekst die op de kaart staat. Dat slaat niet op gezinsuitbreiding, maar op de paardenfokkerij, legt Steffi aan RTL Boulevard uit. ,,Ik dacht wel toen we hem van de drukker kregen: hier krijgen we opmerkingen over.” De twee hebben nu eindelijk de tijd gekregen om elkaar goed te leren kennen. De hectische tijd van de opnames ligt al even achter hun, maar daarna moesten ze nog lang hun relatie geheim houden.

Tijdens de kerstperiode hebben ze dan ook veel tijd voor elkaar vrijgemaakt. Aankomende zondag gaan ze wel eten met de vriendengroep van Steffi, die haar vorig jaar hebben opgegeven voor Boer zoekt Vrouw. Dat haar nieuwe vriend die ze via het programma er dit jaar bijzit, is daarom extra leuk. ,,En nou zit Roel er in een keer bij. Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren.”

Familie

De kerstdagen zijn gevuld met bezoekjes aan familie en schoonfamilie, maar….,,De rest zijn we echt met zijn tweeën thuis.”

Ook een aantal andere boeren van het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw zitten niet alleen deze kerst. Zo is Michelle nog steeds gelukkig met Maarten, en zit Wim samen met Marit aan de kerstdis.

Tags

BOERENFAMILIEJAAPKERSTMISLIEFDEMICHELLEROELSCHOONFAMILIESTEFFIWIM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck