Zoenende Fred van Leer blijkt publiciteitstunt

Door: Molly Baas
18-05-2018

Toen de video van een zoenende Fred van Leer met vlogger Nanne Meijer op Instagram werd gepost, dachten fans dat hij vermoedelijk gehackt was. Nu blijkt het echter publiciteitsstunt te zijn voor Nanne Meijer’s eerste videoclip.

Ik wil meer

Op zijn Instagram stond een video waarin de twee intiem te zien zijn in een restaurant. Daarna wordt er een nog foto geplaatst van de twee tegenover elkaar met de ondertekst ,,Ik wil meer”. Fans reageerden woest en toonden medelijden met Nannes vriend Joost van der Eijk, omdat het erop leek dat Nanne was vreemdgegaan.

https://www.instagram.com/p/Bi2NGEln9dS/?taken-by=nannemeijer

https://www.instagram.com/p/Bi4SPLYH56h/?taken-by=nannemeijer

De vlogger postte vanochtend echter een kleine uitleg van de hele situatie. Hij schreef: ,,Veel van jullie wisten niet wat er aan de hand was maar vanmiddag wordt alles duidelijk.. Om 16.00u komt mijn ALLEREERSTE videoclip “Ik Wil Meer (#freepass)” online waarvan jullie de beelden met Fred en mij al hebben gezien…? Voor degene die zich zorgen hebben gemaakt; oprecht mijn excuus! ❤️ Ik vind jullie altijd fantastisch en jullie reacties waren ongelofelijk lief! ❤️”

 

 

Meer DenD