‘Zoon miljonair Gillis geslagen en beroofd’

Mark Gillis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De zoon van reallifesoap ster Peter Gillis, Mark Gillis, is gisternacht slachtoffer geworden van een afschuwelijke overval. Hij werd geschopt en geslagen door zijn overvallers.

De drie mannen namen Mark Gillis, die ook figureert in de SBS-serie van zijn vader, te grazen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel dat eigendom is van zijn vader.

Volgens lokale media kwam Gillis aan om kwart over drie bij zijn caravan aan en kreeg hij daar onverwacht enkele klappen en schoppen. In de caravan waar Mark Gillis werd vastgebonden gingen de criminelen op zoek naar geld en waardevolle spullen. Ze gingen er vervolgens met de buit vandoor.

Het chalet is voorzien van beveiligingscamera’s, waarop hoogstwaarschijnlijk beelden staan van de daders. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Mark Gillis werd door de tv-serie ook min of meer een bekende Nederlander. Zijn vader leest hem regelmatig de les omdat hij zijn werk niet altijd even goed doet. Mark woont permanent op het huisjespark in Ommel.

Voor Peter Gillis is dit een hard gelag. De miljonair leeft momenteel in een roes. Vorige week kwam zijn biografie uit en hij heeft recent een heus kasteel gekocht. Bovendien denkt hij eraan om zelfs een baronstitel te gaan dragen.

Tags

OVERVALPETER GILISSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie