Zware dag voor Linda Hakeboom

Linda Hakeboom
Door: Eva Steins
25-09-2020

Het is een zware dag voor Linda Hakeboom. De presentatrice vierde gister haar verjaardag en wordt naast blijdschap ook overvallen door angst. Zij is gediagnosticeerd met borstkanker en deelt haar angsten: ,,Een glimlach en een traan”.

Verjaardag

Linda blies gisteren 35 kaarsjes uit. Zij laat haar volgers weten een emotionele dag te hebben op haar Instagram, waar ze een babyfoto van zichzelf plaatst. Bij het bericht schrijft zij:

,,M’n moeder stuurde me net deze foto, want ik ben vandaag jarig. YAY! 🥴 Wist dat kleine hummeltje op die foto veel wat het leven allemaal voor d’r in petto zou hebben… Zoveel hoogtes, maar ook een paar dieptes.”

De presentatrice laat weten angstig te zijn voor de zware behandelingen die zij te wachten staat: ,,Ik voel ondanks de angst voor de chemotherapie en operaties die komen gaan ook zoveel vreugde. Wat leert het leven me weer veel, over hoe leuk het ook is en hoe blij je mag zijn met iedere dag”

Linda sluit haar bericht emotioneel af: ,,En dus eet ik zometeen met een glimlach (en een klein traantje) op mn hoofd een taartje. Fijne dag aan jullie allemaal! Geniet maar van de liefste mensen om je heen. Als ik íets nog meer geleerd heb de afgelopen tijd, is het wel hoe belangrijk die zijn 💖 ”

Borstkanker

Linda heeft anderhalve maand geleden het verschrikkelijke nieuws gekregen dat zij borstkanker heeft. Sindsdien is zij in behandeling en heeft ze flink wat tegenslagen moeten verduren.

Eerder vertelde zij opgelucht dat er geen uitzaaiingen waren gevonden bij haar. Toch kreeg Linda het slechte nieuws een week later en stelde zij haar volgers op de hoogte: ,,Vandaag is een rotdag. Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden.” Linda probeert dapper te blijven: ,,Ik ga moedig voorwaarts. Maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel een stukje erger wordt.”

LEES OOK:

Heftig interview met ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Niet bang voor de dood’

Meer DenD