Mijlpaal voor revaliderende Bibian Mentel

Door: Tanja Brouwer
26-06-2019

Bibian Mentel is een doorzetster. Al negen is er een vorm van kanker geconstateerd bij de snowboardster, maar iedere keer kwam ze er bovenop én bleef ze lachen. Ook nu ze geopereerd is aan een tumor in haar ruggenwervel blijft ze positief en doet ze er alles aan om te revalideren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Fietsen

De operatie in maart moet opnieuw worden uitgevoerd. De 46-jarige Bibian had een verzwakte rugwervel door een tumor, en na de eerste operatie was ze het gevoel in haar benen verloren. Door de tweede operatie was er weer hoop dat ze zou herstellen, en sindsdien is ze aan het revalideren. Met succes. Haar man Edwin post een filmpje op zijn Facebookpagina waarin hij schrijft dat hij ontzettend strost is op zijn vrouw. Het lukt haar namelijk om te fietsen. Iets was een maand geleden niet kon. ,,Dikke tranen van geluk als ik dit zie”, schrijft Edwin Spee bij het filmpje. ,,Het kost nog veel moeite, maar ze fietst!”.

Dikke tranen van geluk als ik dit zie ❤️Het kost nog veel moeite maar ze fietst!! Weer een stapje in een lang en zwaar proces waar hoop en wanhoop, blijdschap en verdriet soms dicht bij elkaar liggen maar Bibian Mentel – snowboarder blijft knokken, lachen, doelen stellen, motiveren en hoe onmogelijk het misschien zal klinken, genieten!❤️❤️❤️

Geplaatst door Edwin Spee op Woensdag 26 juni 2019

 

 

Meer DenD