Aanvoerder Linssen na dit seizoen weg bij Vitesse

Door:
04-12-2019

Bryan Linssen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Vitesse. Dat vertelt de aanvoerder van de Arnhemse club in Voetbal International. Het contract van de 29-jarige Linssen loopt af en hij zal het niet verlengen. “Ik weet niet waar ik naartoe ga. Ik heb het met mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen besproken en hij weet wat ik wil. En ook dat het zo kan zijn dat ik toch opensta om iets te doen wat ik niet meteen wil”, zegt de Limburgse middenvelder.

Linssen, die in 2017 overkwam van FC Groningen, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Feyenoord zijn favoriete club is. “Maar wie ben ik om te zeggen dat ik daarheen mag? Ik wil me niet verkopen aan welke club dan ook. Ik vind het net zoiets als mensen gaan zeggen dat ze in Oranje willen, dan ben je zelf aan het solliciteren. Je moet het op het veld laten zien, dan komen ze vanzelf. De kans dat ik naar het buitenland ga, is veel groter”, aldus Linssen in VI.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen