Acteurs De Luizenmoeder rekenen op tweede seizoen

Door: Tanja Brouwer
29-01-2018

De nieuwe serie De Luizenmoeder is pas net van start, maar nu al ongekend populair.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nachtkaars

Niet zo gek dus dat veel kijkers hopen op een tweede seizoen. Ook de acteurs willen heel graag verder met het programma. Henry van Loon, die conciërge Volkert in De Luizenmoeder speelt, zegt het volgende op Radio 10: “Dit kan natuurlijk niet als een nachtkaars uitgaan. Dus ga er maar van uit: een tweede seizoen Luizenmoeder komt er”.

Hoewel veel bekende en ervaren acteurs spelen in het programma, had niemand verwacht dat het programma zo’n succes zou worden. “Het lijkt een soort van het nieuwe Debiteuren Crediteuren te zijn. Wel heel leuk, maar dit hadden we nooit kunnen vermoeden natuurlijk”, zegt Henry. “Toen we bezig waren met het draaien van de serie hebben we geen moment het gevoel gehad dat het zo groot zou worden.”

Juf Ank

Vorige week liet Ilse Warringa, juf Ank in de serie, weten dat het niet zeker is of er een tweede seizoen komt. Maar dat ze dit wel hoopt: „We hebben genoeg inspiratie voor een tweede reeks en de eerste drie afleveringen heb ik al in het hoofd zitten. Ik heb goede hoop dat we een tweede seizoen kunnen maken”

Meer DenD