Alderweireld verlangt na bewogen week naar baby Jace

Door:
18-02-2020

Oud-Ajacied Toby Alderweireld heeft een bewogen week achter de rug. De Belgische international van Tottenham Hotspur werd afgelopen vrijdag in Antwerpen voor de tweede keer vader, van zoon Jace. Twee dagen later vervulde hij een belangrijke rol in de gewonnen uitwedstrijd tegen Aston Villa (2-3). Hij scoorde zowel in het doel van de tegenstander als in eigen doel.

“Het waren heel drukke dagen voor mij”, gaf de 30-jarige verdediger toe. “Na de geboorte van mijn zoon heb ik in de nacht van zaterdag op zondag niet geslapen. Vervolgens een trip van acht uur naar Birmingham en dan ging het in het begin van de wedstrijd ook nog eens mis.”

Alderweireld maakte na negen minuten een knullige eigen goal. Twintig minuten later nam hij revanche met de gelijkmaker (1-1). “Zo’n eigen doelpunt kan gebeuren, ik maakte een fout met de wind, maar ik was toch heel blij dat ik nog iets heb kunnen terugdoen met mijn rake kopbal. Ik heb mijn focus kunnen behouden en het team alsnog kunnen helpen.”

Alderweireld ziet zijn partner Shani Van Mieghem en pasgeboren baby deze week terug na de thuiswedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen RB Leipzig. “Ik moet ze nog even missen. Ik kijk echt uit naar woensdagavond.”

 

BUZZS

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen