André van Duin zet carnaval en DWDD op zijn kop met Hallo Allemaal (video)

|Juf Ank|||Hallo Allemaal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hallo Allemaal

André van Duin heeft als Juf Ank, de strenge onderwijzeres uit hitserie De Luizenmoeder, een nieuwe carnavalshit te pakken. Met ‘Hallo Allemaal’ zette de komiek vrijdagavond De Wereld Draait Door volledig op zijn kop. Het Vara-publek was zo enthousiast over de kraker van Van Duin dat ze zelfs in polonaise door de studio liep.

Van Duin, die zong met de popband van Roxeanne Hazes, is fan van het eerste uur van De Luizenmoeder, en dacht meteen al aan een carnavalsliedje. Het is de tekst van Juf Ank in de serie, die elke ochtend de les begint en tegelijkertijd ouders van de kinderen, die maar geen afscheid kunnen nemen, de klas uitduwt.

Juf Ank
Juf Ank (foto: AVROTROS)

Van Duin heeft een kleine wijziging aangebracht in de tekst van het welkomstrefrein. In de laatste zin heeft hij ‘Ank’ vervangen door ‘ik’

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent, Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij, Ik ben ik en wie ben jij?

Matthijs van Nieuwkerk kon het bijna niet geloven dat Van Duin het Vara-publiek de polonaise liet lopen. ,,13 seizoenen nog nooit de polonaise gedanst”, riep Van Nieuwkerk, die de slappe lach kreeg van het carnavalsspektakel.

Kijk hier naar de polonaise van Van Duin

Van Duin was in het verleden ‘kampioen carnavalshits’. Hij kan straks ‘Hallo Allemaal’ toevoegen aan successen ‘Er staat een paard in de gang’, ‘Tatata’, ‘Ik heb hele grote bloemkole’ en ‘Willempie’.

En als Van Duin tekst te kort komt dan heeft Juf ook nog een ander liedje dat ze zingt voor de ouders die afscheid nemen:

Dag, dag, dag, dag ouders van groep 3, Een hele fijne dag, wat fijn dat ‘k jullie zag, We zwaaien met ons handje heel hard heen en weer, En zeggen tot ons ouders tot straks dan maar weer…

D&D heeft alle liedjes en citaten van Juf Ank voor u op een rijtje gezet:

HIER

 

 

Tags

ANDRÉ VAN DUINDWDDJUF ANKROXEANNE HAZESVARA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck