Anita ontkent kwade geruchten

Door: Sinem Toprak
03-10-2018

Volgens geruchten zou Anita Witzier zich verraden voelen door Katja Schuurman. Maar dat spreekt ze nu met kracht tegen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Anita moest een jaar geleden met pijn en moeite afscheid nemen van het programma Memories waar ze al 20 jaar presentatrice was. Haar plekje in het programma werd direct ‘ingepikt’ door Katja, maar niet voor lang! Al na éénseizoen besloot Katja een overstap te maken naar RTL 4, met de reden dat het haar mogelijkheden zou bieden.

Verraden

Anita is het niet eens met de roddels. ,,Belachelijk! Dat slaat helemaal nergens op, dat is echt niet waar’’, reageert Anita tegenover Weekend. ,,Ik heb het haar echt van harte gegund en gegeven. Het is jammer zoals het nu is gegaan, maar dat heeft niets met Katja te maken. Ik neem het haar ook helemaal niet kwalijk dat ze naar RTL is gegaan, want je moet echt voor je eigen dingen kiezen. Dus nee hoor, dat is echt onzin. Ik vind dat Katja het heel goed heeft gedaan op haar manier, dit is een programma dat je op je eigen manier moet doen, dat heb ik ook gedaan.’’

Wennen

Veel kijkers moesten vooral wennen aan de seks-gerelateerde vragen van Katja. ,,Dat durfde ik nooit zo’’, vertelt Anita. Na het vertrek van Katja is het nog steeds de vraag wat er met Memories gaat gebeuren. Anita staat nog steeds open voor een gesprek met de KRO-NCRV. ,,Als ze me bellen, zou ik er zeker over nadenken’’, zegt Anita.

Meer DenD