Atlético-speler Llorente: kippenvel bij zien duel met Liverpool

Door:
05-06-2020

Atlético-middenvelder Marcos Llorente verveelde zich niet tijdens de lockdown in Spanje vanwege het nieuwe coronavirus. Zo keek hij talloze malen het duel van zijn club met FC Liverpool terug. Atlético schakelde dankzij een 3-2-zege op Anfield de bekerhouder in de Champions League uit. Llorente maakte als invaller twee doelpunten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We hebben enorm genoten van die avond. Ik heb de wedstrijd al een paar keer helemaal teruggekeken. En elke keer weer krijg ik kippenvel van de beelden”, vertelde Llorente op de radiozender Cadena Ser. Na een 1-0-stand na 90 minuten, waarmee Liverpool de nederlaag in Madrid had goedgemaakt, volgde een spectaculaire verlenging met de 2-0 door Roberto Firmino, de twee goals van Llorente en nog een Spaans doelpunt van Álvaro Morata in de slotminuut. “Zeker de verlenging heb ik nog vaak bekeken.” Llorente vertelde onlangs dat hij zijn hondje Anfield heeft genoemd.

De rol van het neefje van Real Madrid-legende Paco Gento bij Atlético was tot dan toe klein geweest. Nadat hij vorig jaar de overstap van Real naar de stadgenoot had gemaakt, had hij tot aan het duel in Liverpool pas één keer gescoord.

De wedstrijd in Liverpool was de laatste voor zijn team voordat ook de Spaanse competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD