Babygeluk! Wesly Bronkhorst kersverse vader

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De vriendin van volkszanger Wesly Bronkhorst is gisteravond bevallen van een jongetje. Dat meldt Shownieuws. Het jongetje heet Rijk Dirk Bronkhorst.

Blauwe ballonen

Het geslacht was voor het koppel geen verrassing meer. Op 14 juli plaatste Wesly namelijk een video waarin hij samen met zijn vriendin Claudia en zijn dochtertje Beau, die hij kreeg in een eerdere relatie, een ballon doorprikte. Uit die ballon kwamen allemaal kleine blauwe ballonnetjes: een jongetje dus! De volkszanger leek erg blij met het nieuws, want hij danste zijn tuin rond.

Relaties

Het liefdesleven van Wesly is veelbewogen. Met de moeder van mijn dochter Beau (10) heeft Wesley een goede band. Vervolgens kreeg Wesly een relatie met de 26-jarige stewardess Esmee, maar ook die relatie was geen lang leven beschoren. In de zomer van 2019 gingen de zanger en Esmee uit elkaar, tot groot verdriet van Beau. Maar lang was Wesly niet alleen want in maart van dit jaar maakte hij bekend verliefd te zijn op Claudia. De twee lieten er geen gras over groeien, en een paar maanden later was Claudia dus al zwanger!

Tags

BABYJONGETJEVOLKSZANGERWESLY BRONKHORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie