Bakken kritiek op Coronalied

Door: Tanja Brouwer
31-03-2020

Bij Jinek werd gisteravond voor het eerst het Coronalied gepresenteerd. Veel BN’ers werkten mee aan het nummer. Hoewel zij bij elkaar tienduizenden fans hebben, lijken er maar weinig Nederlanders te zitten wachten op zo’n nummer.

Tekst gaat verder onder advertentie

Hatelijke Tweets

En zoals dat tegenwoordig gaat, uiten mensen hun onvrede op Twitter. Niet alleen komen er veel negatieve reacties op het nummer zelf, want ook vinden veel Nederlanders het gek dat bekende Nederlanders die helemaal niet kunnen zingen opeens deelnemen aan het lied en wordt de hashtag #zingcoronadewerelduit niet gewaardeerd.

‘Neem voorbeeld aan Marga’

Kijkers van Jinek en luisteraars van het nummer begrijpen wel dat veel Bekende Nederlanders nu even niets te doen hebben, maar besluiten dat zij zichzelf beter op een andere manier nuttig kunnen maken. Iemand schrijft dat ze allemaal een voorbeeld moeten nemen aan Marga Bult. De actrice heeft namelijk een zorgopleiding en helpt momenteel mee om voor alle patiënten te zorgen. ,,Neem een voorbeeld aan Marga Bult en doe iets zinnigs. Vakken vullen, asperges steken, etc.”, schrijft iemand op Twitter.

Meer DenD