Basketballer Anthony keert terug in NBA

Door:
15-11-2019

Basketballer Carmelo Anthony staat voor een terugkeer in de NBA. De 35-jarige Amerikaan, tienvoudig All Star, staat op het punt om een contract te ondertekenen bij Portland Trail Blazers. Anthony zit sinds begin dit jaar zonder club.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op het hoogtepunt van zijn carrière behoorde Anthony tot de beste basketballers van de NBA. De forward brak door bij Denver Nuggets en werd in dienst van New York Knicks topscorer van de NBA. De afgelopen jaren ging het echter bergafwaarts. Na een aardig seizoen bij Oklahoma City Thunder (2017-2018) ging Anthony naar Houston Rockets, maar daar kwam hij amper aan bod. De Rockets betrokken Anthony eind januari in een ruil met Chicago Bulls, maar die club had hem niet nodig. Sindsdien kwam de Amerikaan, die met zijn land in 2008, 2012 en 2016 olympisch goud veroverde op de Spelen, niet meer in actie.

Portland Trail Blazers is slecht aan het seizoen begonnen, met slechts vier overwinningen in twaalf wedstrijden. Anthony moet de ploeg bij de hand gaan nemen. Het nieuws dat de Amerikaan voor een rentree in de NBA staat, kon op goedkeuring rekenen van heel wat topspelers, onder wie ook LeBron James. “JUIST!!!!”, schreef de superster van LA Lakers op Twitter bij een bericht over de terugkeer van Anthony.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD