Beau eindelijk Gaby Blaaser aan de haak geslagen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Beau van Erven Dorens een groot fan is van Gaby Blaaser, liet hij niet geheim. Al eerder deed de presentator een oproep naar de actrice, die voornamelijk bekend is om haar sexy kiekjes op Instagram, om haar bij hem ”op de bank te krijgen”. Vrijdagavond was het dan zover: aan tafel bij zijn late night show Beau zat eindelijk Gaby Blaaser…

Huiverig

,,Hier zit je dan eindelijk! Er was wat moed voor nodig om hier te komen” valt Beau gelijk met de deur in huis mee. ,,Ja, eigenlijk wel” antwoordt Gaby daarop. De sexy influencer namelijk gaf aan een beetje huiverig te zijn over zijn uitnodiging.

Bloot, bloter, blootst

De presentator wil alles weten van Blaaser haar Instagram-account en hoe dit allemaal werkt. ,,Een korte analyse van jouw Instagram-posts: het is veel bloter geworden de afgelopen jaren, hè? Wat is het idee daar achter?” vraagt hij terwijl hij op het puntje van zijn stoel zit. ,,Het begon eigenlijk meer als grapje en dat grapje werkt eigenlijk heel erg goed en ik vind het super leuk” antwoordt de blondine. Ook laat ze weten dat dit soort foto’s veel meer likes en volgers opbrengt.

Vrienden bij betrokken

,,Ik vind dit ook de leukste versie van mezelf” is Gaby’s antwoord als mensen vragen waarom ze halfnaakt poseert op social media. ,,En wie maakt die foto’s dan?” vraagt Beau. ,,Ik trommel eigenlijk altijd mijn vriendinnen op. Mijn beste vriendje en twee vriendinnen” vertelt Blaaser. ,,Daar zeg ik altijd tegen: ‘Leuk dat je langskomt, maar ik moet even een fotootje maken.” Haar vrienden hebben stemmen vrijwel altijd in maar willen wel dat ze klaar is voor het vogeltje voordat ze bij de actrice arriveren. ,,Ze zeggen dan: ‘Ja, heb je wel je outfit al klaar?’ Het gaat eigenlijk redelijk snel.”

Ouders

Beau is ook benieuwd wat Gaby’s ouders van haar sexy foto’s vinden. Blaaser laat weten dat haar moeder dit wat minder leuk vindt en zelfs soms tv-programma’s vermijdt te kijken omdat ze bang is om kritiek over haar dochter te horen. Gaby’s vader staat er daarentegen helemaal anders in. Die vindt het geweldig wat haar dochter allemaal doet.

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSBN'ERSGABY BLAASERINFLUENCERSEXY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck