Bertine vindt rust terug na Boer zoekt Vrouw-avontuur

Door: Tanja Brouwer
20-11-2018

Bertine ging helemaal voor boer Marnix. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen, en haar gevoelige kant te laten zien. Toch koos de boer voor Janneke, die een stuk mondiger is dan Bertine.

Aarde

In haar huisje zit ze nu weer alleen met haar twee honden. Het avontuur heeft haar geen nieuwe liefde opgeleverd, enkel heel veel media-aandacht. Pas nu ze weer thuis is, kan ze rustig terugkijken op de bewogen tijd op de boerderij en beseft ze pas wat er allemaal is gebeurd. ,,Die eerste dag dacht ik echt ‘wow, ik ben weer terug op aarde’. Ik ben even helemaal weggeweest. Niet alleen de logeerweek, maar ook al die weken daarvoor.”

Nu ziet ze ook in dat Marnix wel erg aan het twijfelen was tussen haar en Janneke. ,,Als het van het begin al zo twijfelachtig is, dan weet ik niet of ik daar heel gelukkig van was geworden”, zegt Janneke in het filmpje op de website van Boer zoekt Vrouw. ,,Ik had het graag een kans willen geven, maar het moet van twee kanten komen.”

Sinds het keuzemoment heeft Bertine geen contact meer gehad met Marnix. ,,Ik had heel graag nog een gesprek met Marnix willen hebben, maar dat heb ik steeds uitgesteld. Dat is jammer.”

Geen spijt

Toch heeft Janneke geen spijt van haar deelname aan het BZV-avontuur. Zeker omdat ze iedere keer dat ze Marnix zag steeds meer vertrouwen kreeg dat het iets tussen hen kon worden.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen