Bloeit er liefde op bij Annemiek?

Door: DitjesenDatjes
06-04-2020

Boerin Annemiek had 600 brieven om uit te kiezen, dus net zoveel mannen die niet konden wachten haar te leren kennen. Helaas leek het erop dat de liefde voor haar er toch niet inzat, maar in de aflevering van gisteren lijkt ze toch te ontdooien….net nadat ze is afgewezen.

Het gevoel kwam maar niet bij Annemiek en ook bij Jelte bleef de verliefdheid weg. Voor beiden een grote teleurstelling, vooral omdat ze het zo graag wilden. Jelte besloot zijn twijfels en ontbrekende gevoel bij Annemiek uit te spreken en zij leek op haar beurt behoorlijk opgelucht. Ze gaf toe dat ook zij niet voelde wat ze gehoopt had, en voor het eerst tijdens de liefdeszoektocht van Annemiek leek ze te ontspannen. Toen de twee teruggingen naar het huis van Annemiek kon er zelfs een speels duwtje vanaf.

Bloeit er liefde op?

Twitteraars hopen dat de onthulling van Jelte de druk van de ketel heeft gehaald bij Annemiek en ze nu in staat is om iets meer te genieten van de logeerpartij. In een voorstukje voor komende aflevering is te zien dat Annemiek opeens met hele andere ogen naar Jelte kijkt als blijkt dat haar vrienden het een leuke jongen vinden. Bloeit er dan toch nog liefde op?

Meer DenD