Blue Ivy is diva in de dop

Door: DitjesenDatjes
10-04-2018

De vader van Beyoncé weet het zeker: Blue Ivy wordt een grote ster. Volgens haar opa gaat ze dus zeker haar moeder achterna.

Passie

Matthew Knowles zegt dat tegen US Weekly. Hij zou veel kenmerken van zijn beroemde dochters Beyoncé en Solange zien in zijn kleindochter Blue Ivy. Het lijkt hem dan ook fantastisch om nog een beroemdheid in de familie te krijgen. Wel vindt hij één ding heel belangrijk: ,,Ik zou haar overal in steunen. maar ik heb één criterium: is het je passie? Is het waar je uitgelaten over bent als je naar bed gaat en niet kan wachten om de volgende dag verder mee te gaan? Het kan niet iets zijn dat je vader en moeder willen, of ik wil. Het moet zijn wat jij wil doen.”

Stylist

Hoewel Blue Ivy nog maar zes jaar oud is, gedraagt ze zich ook al als een kleine diva. Zo zou ze het heel belangrijk vinden om er goed gekleed bij te lopen. Daarom heeft ze een persoonlijke stylist en een personal shopper.

Met geld uitgeven heeft ze ook geen probleem, want in maart bood ze nog 19.000 dollar op een schilderij tijdens een kunstveiling. Helaas bood er iemand hoger en mocht ze van moeder Beyoncé niet verder bieden. Toch ging ze niet met lege handen naar huis, want ze bood 10.000 dollar op een ander kunstwerk. Dat won ze wel.

 

Meer DenD