Boer Bastiaan en Milou in verwachting?

Bastiaan en Milou
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Bastiaan en zijn vriendin Milou, die elkaar hebben leren kennen door het programma Boer zoekt Vrouw, hebben een hele opmerkelijke foto geplaatst op Instagram. De tekst die ze erbij hebben gezet, kan ook nogal dubbel overkomen. Een aantal volgers weten het zeker: Milou is zwanger!

‘Is ze nou zwanger?’

Op de foto kijkt Bastiaan dromerig voor zich uit en staat Milou tegen hem aangedrukt en legt haar hoofd op zijn borst. ,,Een foto zegt meer dan duizend woorden”, is de tekst bij de foto. Dat kan er natuurlijk over gaan dat de liefde van de foto afspat, maar een aantal volgers van de boer denken dat er iets anders speelt. ,,Zie ik daar een zwangerschaps-aura”, schrijft iemand als reactie. ,,Is ze nou zwanger” schrijft een ander. 

Gezinnetje stichten

Hoewel de meeste vrouwen niet willen horen dat ze er zwanger uitzien, kan Milou er gelukkig om lachen. Tegen RTL Boulevard zegt de vrouw er het volgende over: ,,We hebben er wel om kunnen lachen, Maar het is niet waar. Mensen trekken natuurlijk wel snel een conclusie.” Dat mensen denken dat Milou in verwachting is, is misschien niet zo gek. Onlangs hebben Milou en Bastiaan namelijk laten weten dat ze graag een gezinnetje gaan stichten…

https://www.instagram.com/p/CBIhELGjU0p/

Tags

BastiaanBoerGezinKindjeMilouZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie