‘Boer Geert denkt alleen aan zijn ego’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vera van boer Geert hakte de knoop door en vertrok. Dat was te zien in de aflevering die gisteravond werd uitgezonden. Boer Geert leek op zijn beurt niet verbaasd of teleurgesteld, maar volgens kijker deed de boer maar alsof.

‘Gewoon de zaak omdraaien’

Toen Vera zei dat een liefdesrelatie er niet inzat en het niet meer dan lachen was tussen hen twee, vond Geert dat ze helemaal gelijk had. ,,Ja, dat had ik ook al gezien”, zei hij overtuigend. Daarna beweerde hij tegen Vera dat hij z’n keuze al had gemaakt. Vera was dus van plan om de boer te laten weten een relatie toch niet te zien zitten en deed dat op een aardige, subtiele manier. Maar vervolgens werd zij keihard gedumpt door de boer.

Uiteraard schreven kijkers weer massaal mee op Twitter en hadden ze ook zo hun mening over boer Geert, die toch wel heel erg dacht aan zijn imago. ,,Ga niet zeggen dat het wederzijds is omdat je ego gekrenkt is”, geeft iemand boer Geert als tip. ,,Walgelijk mannetje. Gewoon de zaak omdraaien als hij gedumpt wordt”, schrijft een ander. Veel kijkers vielen ook over de grijpgrage handjes van boer Geert. Toen Vera gedag zei en zij en de boer elkaar nog een knuffel gaven, gleden de handen van Geert zo naar haar billen toe……

https://twitter.com/AishaBartels7/status/1251976763367972864

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWBZVGEDUMPTGEERTVERA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck