Boer Willem laat kijkers smelten

Boer Willem
Door: DitjesenDatjes
24-02-2020

Maar liefst zeshonderd brieven kreeg boerin Annemiek. Zij heeft de mannen voor het uitkiezen en is komende weken te zien in Boer zoekt Vrouw. Wie een stuk minder populair is, is boer Willem. Hij kreeg maar zes brieven. Twitteraars smelten voor de 27-jarige boer én hebben maar één wens: dat Willem de ware liefde vindt.

Verlegen vrouwen

Vijf van de zes briefschrijfsters stonden zenuwachtig in een café vlakbij de boerderij van Willem en zijn moeder. Toen Willem binnenkwam waren de jonge vrouwen duidelijk onder de indruk en ze durfden bijna niets te zeggen maar Willem, die nog niet zoveel ervaring heeft in de liefde, probeerde de dames meteen op hun gemak te stellen. Een actie die veel kijkers ontzettend lief vonden. Helaas zal de jonge boer niet verder gevolgd voor door de camera’s van Boer zoekt Vrouw, want alleen de tien boeren die de meeste brieven ontvingen zullen te zien zijn. Voor Willem misschien niet eens heel erg, want zo kan hij zonder druk en pottenkijkers de liefde ontdekken.

De boeren die wél genoeg brieven kregen om verder gevolgd te worden door de camera’s zijn boerin Annemiek, boer Jan, boer Geert Jan, boer Geert en boer Bastiaan.

 

https://twitter.com/Mendyvandergaag/status/1231675089659273216

 

 

 

Meer DenD