Boerin Steffi is stapelverliefd

Door: Tanja Brouwer
09-11-2018

Wordt het Harrold of Roel? Televisiekijkend Nederland vraagt dat zich af, maar Boerin Steffi weet het al lang. In de aflevering die zondag wordt uitgezonden maakt ze duidelijk dat ze stapelverliefd is op een van de mannen, en niet kan wachten om de andere er zo snel mogelijk uit te gooien.

Naar huis

,,Het moet sowieso van mij komen, want zij zijn met twee. Ik kan niet gaan wachten totdat ‘hij’ dat doet. Dus ik zal er zelf over moeten beginnen’’, zegt de boerin tegen de programmamakers. ,,,Ik kan het haast niet laten eigenlijk.” Helaas is in het voorproefje van de nieuwe aflevering te zien dat Harrold heeft gehoord dat Steffi stapelgek is op één man. ,,Wat kun je niet laten?”, vraagt hij. ,,Er één van jullie uit bonjouren”, antwoord Steffi daarop.

Het is overduidelijk dat allebei de mannen een relatie met Steffi wel zien zitten. Harrold blijft maar liedjes zingen en kan niet ophouden met grapjes maken en aandacht van haar vragen. Roel daarentegen is een stuk stiller, maar werpt stiekem wat steelse blikken naar boerin.

Wim

Steffi lijkt op dit moment de enige boer te zijn die zeker is van z’n zaak. Boerin Michelle gaat vooral op haar gevoel af, maar is ontzettend bang om gekwetst te worden door de moeilijke relaties die ze in het verleden heeft gehad. Boer Jaap ziet beide vrouwen wel zitten, en boer Marnix lijkt allebei de vrouwen juist niet te zien zitten.

Boer Wim is de enige boer die niets meer te kiezen heeft. Toen hij nog twee vrouwen overhad, besloot één van hen op te stappen. Paula vond Wim maar saai. Zeker omdat de akkerbouwer zo verlegen is dat hij niet durft te flirten en al helemaal geen complimentjes durft te geven. Het is voor hem te hopen dat Marit, de overgebleven vrouw, verliefd wordt op Wim.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen