Bondscoach Koeman gaat in Rome langs bij revaliderende Depay

Door:
11-02-2020

Bondscoach Ronald Koeman heeft het maximale gehaald uit een weekje Italië. Hij bezocht de wedstrijden Atalanta - Fiorentina, de Milanese derby tussen Internazionale en AC Milan én hij ging ook nog langs bij Memphis Depay in Rome.

Bondscoach Ronald Koeman heeft het maximale gehaald uit een weekje Italië. Hij bezocht de wedstrijden Atalanta – Fiorentina, de Milanese derby tussen Internazionale en AC Milan én hij ging ook nog langs bij Memphis Depay in Rome.

In de Italiaanse hoofdstad revalideert Depay van een kruisbandoperatie. De aanvaller van Olympique Lyon ging samen met Koeman en onder meer zijn chirurg op de foto.

Depay deelt via zijn social media hoe het herstel verloopt. Hij verbaasde velen met beelden van een intensieve krachttraining. Vorige week keerde de oud-PSV’er zelfs al voorzichtig terug op het trainingsveld.

Depay scheurde twee maanden geleden de voorste kruisband van een knie. Voor die blessure staat normaal gesproken een herstel van minimaal zes maanden. Depay zou daardoor moeten toekijken bij het EK van komende zomer, maar zelf lijkt de spits van Oranje alles op alles te zetten om er toch bij te zijn.

 

BUZZS

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen