Bosschaart via Twitter op de Bunnikside

Door:
07-02-2019

UTRECHT – Pascal Bosschaart zit zondag bij de thuiswedstrijd van zijn oude club FC Utrecht tegen PSV tussen de ‘harde kern’ op de Bunnikside. Daar ging wel een klein relletje op Twitter aan vooraf. De 38-jarige Rotterdammer had aanvankelijk te horen gekregen dat in De Galgenwaard geen plek voor hem was.

”Je wilt als oud fc utrecht speler naar utr-psv. En krijgt te horen dat je nergens naar binnen mag. Besloten door de directie. 7 jaar vol overgave gespeeld. Dat wordt dan FOX Sports kijken”, schreef Bosschaart donderdagochtend op Twitter. Het bericht werd direct opgepikt door diverse media en kwam zo ook bij de clubleiding terecht. Het leverde Bosschaart alsnog een uitnodiging op voor de wedstrijd.

,,Om alle commotie voor te zijn hahaha: ik zit zondag op de Bunnikside. Bedankt voor de uitnodiging @Bunnikside”, aldus Bosschaart. ”Niet de bedoeling om commotie te maken. Ik heb netjes contact gehad met Joost Broerse. Er zijn richtlijnen voor dit soort wedstrijden. Het is een regel die zo is van FC Utrecht. En dat is hun goed recht. Heeft met de ruimtes te maken. Alles is dus keurig opgelost door @fcutrecht. Al ga ik wel op de Bunnikside zitten. Bij deze moeten er verder geen woorden aan vuil gemaakt worden. Drie punten zondag, dat is wat telt. Klaar.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD