Britney fans geshockeerd door bodyshamen ‘dikke mensen’

Britney shockeert met instagrampost
Door: Lola van Leeuwen
13-09-2022

Fans zijn woedend op Britney Spears. De zangeres plaatst een foto van een quote waarin ze “dikke mensen” beledigd…

,,Ik ontdekte dat er maar één manier was om er dun uit te zien: met dikke mensen omgaan”, plaatst Britney op haar Instagram. De quote wordt niet gewaardeerd door haal fans en volgers. ,,Pardon?”, schrijft iemand onder haar post. ,,Oef. Ik hou van Britt, maar dit was in slechte smaak. Bodyshaming om jezelf beter te laten voelen is niet waar het om gaat”, schrijft een andere fan.

Overschaduwt

Spears slaat de plank compleet mis met de post, terwijl ze eigenlijk een ander punt duidelijk probeert te maken. De bodyshaming quote overschaduwt haar echte boodschap:

,,Ik wenste dat ik de nannies voor mijn kinderen had kunnen kiezen… Mijn dansers. Ik bedoel, als ik de dansers van Christina Aguilera had gehad, zou ik er extreem dun uit hebben gezien”, schrijft de zangeres in haar caption. ,,Denk je niet dat mijn zelfvertrouwen een beetje beter zou zijn geweest als ik kon kiezen waar ik woonde, wat ik at, met wie ik belde, uitging en met wie ik op het podium stond”, aldus Spears.

‘Niemand zei iets!’

Ze vindt het moeilijk om te zien dat destijds haar ‘vrouwelijkheid’ in die tijd van haar is afgenomen. ,,En iedereen leunde achterover en zei niets! Hoe dan ook, ik zal hier zijn om te praten over dingen waar mensen NOOIT over hebben gepraat”.

Meer DenD