Broer van deze bekende Nederlander doet mee aan BZV

BZV Annemiek
Door: DitjesenDatjes
23-03-2020

Annemiek heeft drie mannen uitgekozen om bij haar te komen logeren op de boerderij. Steven, Jelte en Erik zijn de gelukkigen die de boerin beter mogen leren kennen. Voor één van hen is de televisiewereld niet helemaal nieuw, want hij heeft van zijn zus kunnen horen hoe het is om op televisie te zijn.

Reacties op Twitter

De man met de bekende zus is Jelte! De Fries viel als een blok voor boerin Annemiek toen hij het voorstelfilmpje van haar op tv zag. Zijn zus is schrijfster en columniste Nynke de Jong! Bij een groot deel van Nederland werd ze pas écht bekend door haar deelname aan De IJzersterkste. Op Twitter laat zij maar al te graag merken dat ze trots is op Jelte en dat ze hem natuurlijk de meest geschikte kandidaat vindt voor Annemiek.

Haar volgers zijn het een stuk minder met haar eens. Niet omdat ze Jelte niet leuk vinden, want dat vinden ze zeker wel, maar omdat ze de boerin niet leuk vinden! ,,Leuke broer heb ik hè?”, schreef ze gisteravond op Twitter. ,,Ja, maar hij moet gewon weg bij die Annemiek. Hij is te leuk!”, schrijft een volger. ,,Hoe kan het dat hij nog alleen is. Ik hoop voor jou dat je een leukere schoonzus krijgt” en ,,Hij verdient beter dan deze meid”, laten anderen weten.

Er zijn ook heel wat vrouwen die vragen of zij, als Annemiek uiteindelijk niet voor Jelte kiest, een brief naar Jelte kunnen sturen! Eén ding is zeker: Jelte zal door zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw heel wat vrouwelijke aandacht krijgen.

 

Meer DenD