Casemiro neemt het op voor ploeggenoot Bale

Door:
21-02-2020

Real Madrid-middenvelder Casemiro vindt dat zijn ploeggenoot Gareth Bale meer respect verdient. De aanvaller uit Wales is vaak geblesseerd, maar heeft toch ook al heel wat beslissende doelpunten achter zijn naam staan. Spaanse media vinden dat Bale te weinig toewijding toont aan de club waarvoor hij sinds 2013 uitkomt. “Ik zal Gareth altijd verdedigen, hij is een ongelooflijke voetballer”, zei Casemiro op het radiostation Onda Cero.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Mensen praten alleen maar over de verkeerde dingen die hij zou doen buiten het veld. Maar ze hebben het nooit over wat hij goed doet, zoals de doelpunten die hij maakte waardoor we prijzen hebben gewonnen”, vervolgde de Braziliaan.

Met name een spandoek dat Bale en zijn teamgenoten van Wales droegen na een overwinning leidde tot irritatie. Het volgde na verwijten dat de aanvaller meer met golf bezig is dan met voetbal. ‘Wales. Golf. Madrid. In die volgorde”, viel op het spandoek te lezen. Ook stoort het mensen dat Bale als hij geblesseerd op de tribune zit, vroegtijdig het stadion verlaat om de files voor te zijn. “Als hij dat wil doen, respecteer ik dat”, zei Casemiro. “Wat hij buiten het voetbal doet, interesseert me niet.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD