Catherine kiest opnieuw voor Nederlandse ontwerpster

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Catherine lijkt graag in de ontwerpen van de Nederlandse ontwerpster Jet Shenkman te lopen. De echtgenote van prins William koos dinsdagavond tijdens een voorstelling van de musical Dear Evan Hansen in Londen wederom voor een jurk van Eponine, het Londense modehuis van Shenkman. Dat schrijven Britse media.

De hertogin van Cambridge had dinsdag een zwarte tweedjurk aan met opvallende knopen aan de voorkant. Catherine droeg daarbij zilveren pumps van Jimmy Choo en een bijpassende clutch. William was gehuld in een donkerblauw pak.

Catherine droeg de afgelopen jaren vaker creaties van Shenkman. De couturier vertelde eerder dat ze niet veel mag loslaten over haar samenwerking met de hertogin. “Dat houd ik voor mezelf, dat wordt ook van me verwacht.”

De modeontwerpster vertelde ook dat ze geen idee heeft hoe Catherine, die vaak bekende ontwerpers draagt, haar kleding had ontdekt. “Ik adverteer niet. Ik moet het hebben van mond-tot-mondreclame en aanbevelingen. Dat heeft altijd goed gewerkt, maar dan gebeurt zoiets en staat de wereld op zijn kop.”

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen