De 10 bekendste getrouwde BN’ers

|Wesley en Yolanthe|Winston en Renate|Jim en Bettina|Marco en Leontine|Erland en Wendy|Andy en Melisa|Erik en Caroline|Bastiaan en Tooske|Sunnery en Doutzen|Daan en Bracha
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het scheidingspercentage ligt tegenwoordig wat hoger dan vroeger. Daarbij kunnen we wel concluderen dat huwelijken tussen bekende Nederlanders ook niet altijd even lang volhouden. Zo is het bekende stel Thijs Römer en Katja Schuurmans nog maar net uit elkaar. Hieronder hebben we er tien op een rijtje gezet die het wél al een tijdje volhouden.

 

10. Andy van der Meijde & Melisa Schaufeli
Voormalig voetballer Andy en ex-Playmate Melisa zijn momenteel te zien in het programma ‘Huwelijk in de Steigers‘. Ondanks dat je de ene na de andere ruzie voorbij ziet komen, hebben ze een erg sterke relatie. En laten we eerlijk zijn: we kibbelen toch allemaal wel eens met elkaar?

 

Andy en Melisa
Hollandse Hoogte

9. Erland Galjaard & Wendy van Dijk

Programmadirecteur Erland en televisiebekendheid Wendy zijn sinds 2008 samen en afgelopen september stapten ze dan eindelijk in het huwelijksbootje. De ceremonie vond plaats op Ibiza en wat zag Wendy er prachtig uit. Nadat in 2002 het huwelijk tussen de presentatrice en Xander de Buisonjé twee dagen van tevoren werd geannuleerd omdat bleek dat hij meerdere keren was vreemdgegaan, heeft ze nu toch het geluk gevonden. En moet je nou eens kijken wat een prachtig stel het is!

 

Erland en Wendy
Hollandse Hoogte

8. Winston Gerschtanowitz & Renate Verbaan

Wat is dit toch een prachtig stel om te zien: Winston en Renate. Nadat Winston haar op Times Square ten huwelijk had gevraagd, was het in de zomer van 2010 dan eindelijk zover: de grote bruiloft na een relatie van maar liefst elf jaar.

 

Winston en Renate
Hollandse Hoogte

7. Wesley Sneijder & Yolanthe Cabau van Kasbergen

Nadat de relatie tussen Yolanthe en Jan Smit voorbij was, duurde het niet lang voordat ze haar echte liefde aan de wereld toonde: Wesley Sneijder. Met hem trouwde ze in juli 2010 en kreeg ze afgelopen maand haar eerste kindje. We wensen ze alle geluk van de wereld toe!

 

Wesley en Yolanthe
Hollandse Hoogte

6. Daan Schuurmans & Bracha van Doesburg

Nog maar een maand geleden sloten ze hun kerngezonde tweeling in de armen. In 2011 trouwden de acteurs  in Amsterdam waarna ze in 2013 hun dochtertje Sophia kregen. Wat een prachtig gezin hebben ze zo met z’n vijven!

 

Daan en Bracha
Hollandse Hoogte

5. Marco & Leontine Borsato

Deze twee trouwden al in 1998 en zijn het langst getrouwde bekende stel van dit lijstje. Ze hebben drie kinderen: twee jongens, een meisje. Marco en zijn gezin hebben flink wat meegemaakt de laatste jaren en dat is ook precies de reden waarom ze in deze top vijf staan.

 

Marco en Leontine
Hollandse Hoogte

4. Bastiaan & Tooske Ragas

Nadat ze elkaar ontmoetten tijdens de repetities van de theatershow De Drie Musketiers, maakten ze het in juni 2005 officieel. Bastiaan en Tooske stapten in Frankrijk in het huwelijksbootje en samen kregen ze drie dochters.

 

Bastiaan en Tooske
Hollandse Hoogte

3. Jim Bakkum & Bettina Holwerda

Nadat ze elkaar ontmoetten op de set van de musical Grease, bleek al dat ze het goed met elkaar konden vinden. Maar toen Jim en Bettina tijdens een repetitie een ongeluk kregen en samen in het ziekenhuis belandden, sloeg de vonk echt over!

 

Jim en Bettina
Hollandse Hoogte

2. Erik de Vogel & Caroline de Bruijn

Erik en Caroline, beter bekend als Ludo en Janine uit GTST, leerden elkaar kennen tijdens de opnames voor deze serie en zijn sindsdien niet meer bij elkaar weg te slaan. In 2000 kregen ze samen een dochter. In 2001 vroeg Erik haar ten huwelijk, maar sindsdien is er nog geen bruiloft geweest. Ze lieten in 2013 weten er niet zeker van te zijn dat  bruiloft nog zou komen, maar ze zijn nog altijd even verliefd.

 

Erik en Caroline
Hollandse Hoogte

1. Sunnery James & Doutzen Kroes

Het mooie meisje en een van de bekendste dj’s van de wereld. In 2010 gaven ze elkaar het jawoord omringd door een kleine groep familie en vrienden. Het perfecte gezinnetje, met zoontje Phyllon en dochtertje Myllany, krijgt het wel te verduren. Alle roddels die ons om de oren vliegen, geven het idee dat ze telkens op het punt staan te scheiden. Maar niets lijkt minder waar: vooralsnog zien ze er erg gelukkig uit. Ieder gerucht drukken ze met een glimlach de grond weer in. Een applausje voor de sterke relatie van deze twee!

 

Sunnery en Doutzen
Hollandse Hoogte

Tekst: Rebecca Freeling

Tags

ANDYBASTIAAN RAGASBEKENDBEKENDE NEDERLANDERSBETTINABRACHA VAN DOESBURGCAROLINEDAAN SCHUURMANSDOUTZEN KROESERIKERLAND GALJAARDGELUKKIGGETROUWDGREASEJIM BAKKUMLEONTINE BORSATOLIEFDELIJSTJEMARCO BORSATOMELISARENATESUNNERY JAMESTOOSKE RAGASVERLIEFDWENDY VAN DIJKWESLEY SNEIJDERWINSTONYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck