Denise B&B vol Liefde WOEST op RTL Boulevard ‘noemde hij mij nou een terrorist?’

Denise woest op Boulevard
Door: Lola van Leeuwen
13-09-2022

Denise van B&B Vol Liefde is in shock door Eddy Zoey zijn uitspraken in de uitzending van RTL Boulevard op maandagavond. Hij noemt Denise een terrorist…

,,Maar goed, RTL’s stelling: gewoon niet onderhandelen met terroristen snap ik ook wel”, zegt Eddy Zoey in RTL Boulevard. Hij en Luuk Ikink praten over de vele ophef die de afgelopen dagen rondom de B&B Vol Liefde deelnemers is.

Negatief

Zo onthulde Richard bij Humberto Tan in de uitzending dat hij al snel door had dat de ware liefde er voor hem bij niet zat. Toch ging hij door met het programma omdat hij het goede promotie vond voor zijn B&B. En Harmjan en Astrid, wel verliefd, laten zich erg negatief uit over de makers van het programma aan De Telegraaf.

De grootste ophef ontstond rondom Denise. Zij deed uitspraken over haar vervelende ervaring die zij tijdens de opnames had. Gezien zij volgens eigen zeggen zich niet negatief mag uitlaten over de show, geeft ze op een sarcastische positieve manier commentaar.

‘Wtf?’

RTL Boulevard pakte deze kritiek op. Terwijl Luuk Ikink zijn mening is: ,,Praat gewoon met elkaar en dan voorkom je misschien dit soort dingen”, noemde Zoey Denise een terrorist en dit viel niet in de smaak. Ze schrijft op Instagram in haar Stories: ‘Eddy Zoey, wtf? Noem je mij nou echt een terrorist? En daarom praat ik niet met jullie. Te laag dit! Hoe ver zakken jullie nog?’ Naar Ikink schrijft ze: ‘Jij begrijpt het’.

Meer DenD