Derk Bolt wilde stoppen met Spoorloos

Door: Molly Baas
29-05-2018

Derk Bolt werd afgelopen jaar ontvoerd door guerillastrijders in Colombia, een angstaanjagende ervaring die hij deelt in zijn nieuwe boek Ontvoerd,,Dit gaat nooit goed, dit is mijn laatste daad. Ik ga hier dood,” dacht hij ten tijde van de ontvoering. Verslavend

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In een interview vanwege de boeklancering vertelt Derk niet aan stoppen dacht vanwege zijn ontvoering. ,,Meer omdat het misschien een logisch moment zou zijn om er eens mee te kappen. Ik ben 63 en doe het al meer dan twintig jaar. Maar het is verslavend, dit werk. Ik kom in de raarste uithoeken van de wereld en dat vind ik gewoon leuk. Het is nooit zo dat ik met tegenzin het vliegtuig in stap.”

Spoorloos Extra

Dit jaar is Spoorloos dus gewoon weer te zien op NPO 1 en begint Derk ook met Spoorloos Extra, waarin de presentator op bezoek gaat bij mensen die eerder op zoek waren naar familie. Derk was erg verbaasd over hoe mensen die elkaar nauwelijks kennen, zo snel een diepe band konden krijgen.

 

Meer DenD