‘Dit is de vriend van Elise’

Door: DitjesenDatjes
28-04-2020

Elise fietste met nog natte wangen van het huilen terug naar huis nadat boer Bastiaan definitief voor Milou koos. Ze bleef geloven in de liefde, zei ze tegen Yvon, maar toch zat Elise er verslagen bij. Die hoop op de liefde was niet onterecht, want inmiddels heeft Elise een leuke vent aan de haak geslagen.

Foto met nieuwe vriend

,, Ik heb een topvent. Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen”, vertelt Elise in Gijs 2.0 op NPO Radio 2. De twee kenden elkaar al jaren want ze zaten samen op de middelbare school en onlangs ontmoetten ze elkaar weer in de stad.

Wie is toch die Jonathan die Elise Bastiaan heeft doen laten vergeten en haar wens voor ware liefde heeft doen laten uitkomen? Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om Jonathan Truijillo die bouwkunde heeft gestudeerd aan Hogeschool Zeeland. Op de foto die Elise gisteren heeft gedeeld op haar Instagram waarin ze schrijft over Boer zoekt Vrouw, staat een man die wel heel veel lijkt op Jonathan. Zullen de twee samen het einde van Boer zoekt Vrouw hebben gevierd en geproost hebben op hun liefde?

View this post on Instagram

En dit was het dan. Vol goede moed dook ik in het diepe.. Wat heb ik veel meegemaakt en geleerd in dit hele Boer zoekt vrouw avontuur.. En ik kan zeggen dat ik dit voor geen goud had willen missen! Ga met 100% voor wat je wilt, heb ongeremd lief vol overgave. Bij twijfel, DOEN! Heb lef en ga maar op je bek. Wees ALTIJD trouw aan jezelf, ook al staat er bijna 24/7 een camera op je mik. Schaam je niet voor verdriet, maar laat zien wat je raakt. Wees open, eerlijk en oprecht. Weet dat alles gebeurt met een reden en uiteindelijk het juiste op je pad zal komen. Oordeel niet, als je niet het hele verhaal kent.. (!!) Ik ben geraakt door negatieve woorden op social media, ik ben uitgescholden en voor allerlei kwade dingen uitgemaakt. Maar dat is allemaal oké. Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden. Zolang ik zelf maar weet wat mijn intentie is en besef dat ik misschien hele flauwe humor heb, maar het nooit mijn bedoeling is om iemand te kwetsen! En wat ben ik overladen met liefde. Het raakt me enorm, hoe mijn omgeving heeft meegeleefd in het hele avontuur.. Wat voel ik me vreselijk verwend met lieve familie, vriendinnen, collega's en andere bekenden. Dat ze mij zeiden 'Het was je zo gegund'. Dat ze mijn vangnet waren als ik de negatieve dingen op social media even niet meer aankon. Dat ze mij onvoorwaardelijk steunen en er ALTIJD voor mij zijn. Ook mensen die mij niet persoonlijk kenden, namen de moeite een berichtje te sturen en me een hart onder de riem te steken, ook voor jullie, bedankt!! Het was een enorm intense periode, ook om alles geheim te moeten houden, terwijl de hele rollercoaster in oktober 2019 al is begonnen! Ik heb geleerd op een trekker te rijden, heb van dichtbij meegemaakt wat een 'oogstdag' inhoud, heb nóg meer respect gekregen voor al die hardwerkende boeren, ik heb in de STORY en in de krant gestaan, en bovendien heb ik er dankzij bzv nieuwe vriendinnen bij gekregen … Toch een paar to do's afvinken van mijn bucketlist😜 *tekst gaat verder in opmerkingen 😉

A post shared by Elise (@eliseepker) on

Meer DenD