Dit vindt Betty van konijnenpak boer Geert Jan

BZV Betty
Door: DitjesenDatjes
24-03-2020

Miljoenen mensen zagen zondagavond dat Betty zelf besloot de boerderij van Geert Jan te verlaten. De tranen rolden over haar wangen en ook de boer zelf was emotioneel. Betty onthult nu waarom ze naar huis wilde.

‘Ik wilde gewoon naar huis’

,,Het was klaar”, zegt de vrouw in het NPO Radio2-programma Gijs 2.0. ,,Het was eigenlijk klaar toen ik daar ’s nachts vreselijk slecht heb geslapen en toen voelde ik ‘dit is het gewoon niet’. Het is nog steeds midden in de nacht en ik dacht ‘ik wil gewoon naar huis. Ik wilde weg’.”
De vrouw legt uit dat ze het moeilijk vond om de volgende dag gezellig met Geert Jan door de stallen te lopen, want het liefst had ze meteen gezegd wat ze die nacht had besloten. ,,Het was de tijd er nog niet voor”, legt Betty uit. ,,Ik dacht, weetje, ga dan even kijken wat je wel voelt. Maar mijn gevoel veranderde niet en opeens stroom ik over.”

Tijdens de uitzending was te zien dat boer Geert Jan ’s avonds in een konijnenpak in de slaapkamer van de dames verscheen. Volgens kijkers verschrikkelijk maar ook hilarisch. Betty zegt er dit over: ,,Ik vind het alleen maar stoer als iemand dat durft. En ja, ik denk niet dat als je samen met hem zal zijn dat hij iedere keer dat konijnenpak aandoet.”

Meer zelfvertrouwen

Betty is, ondanks het treurige einde, toch blij met haar deelname aan het programma. ,,Ik ben mezelf zo anders gaan zien. Ik heb nooit zoveel zelfvertrouwen gehad en nu ik mezelf zo zie op tv en na alles wat ik heb meegemaakt ben ik een stuk trotser geworden.”

Meer DenD