De drie zussen staan weer op het podium!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

OG3NE pakt na het overlijden van hun moeder langzaam de draad weer op. Dat laten de drie zussen weten via Instagram.

“Voorzichtig pakken we de draad weer op en hoewel we niets liever doen dan optreden, zal ’t toch moeilijk worden. Zoveel steun aan onze gezinstattoo”,
luidt de tekst die bij de foto van hun tatoeage staat. Vanavond treden ze op tijdens de zomerfeesten in Gorinchem. Dat is het eerste optreden van de zussen na het overlijden van hun moeder.

Afgelaste concerten

In juli zijn alle concerten van OG3NE afgelast. Ze zagen het niet zitten zo snel na het overlijden van hun moeder weer op te treden. Zo ging het geplande optreden van O’G3NE bij de Nijmeegse Vierdaagse niet door. Zangeres Maan is een aantal keer voor de drie zussen ingevallen.

Overleden moeder

De moeder van Lisa, Amy en Shelley overleed op 12 juli. Ze leed al jaren aan een zeldzame vorm van botkanker en in juni besloot ze niet langer behandeld te willen worden. Het liedje Lights And Shadows, waarmee OG3NE Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, is geïnspireerd door moeder Isolde en de ziekte waar ze zo lang tegen vocht. Tegen ieders verwachting in kwam Isolde naar de finale van het festival in Kiev. Eerder leek dit onmogelijk omdat ze te ziek was.

Tags

MOEDERO'G3NEOPTREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck