Uw droomhuis staat in Moraira (Spanje)

Vakantiehuis Moira
Door: DitjesDatjes
15-02-2017

Paul en Barbara Koppius en hun dochters Aleid, Emilie en Paulien uit Zandvoort gingen in 2008 op zoek naar het ideale vakantiehuis aan de Costa Blanca. Ze kozen voor Moraira, een gezellig kustplaatsje tussen Alicante en Valencia.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

„De gemoedelijke sfeer, een microklimaat met veel zonuren in zowel zomer als winter. De Zuid-Europese vegetatie met palmbomen, olijfbomen, cipressen en niet te vergeten de amandel­bomen met haar prachtige bloesem. Al deze facetten gaven ons een heel goed gevoel”, vertelt Barbara.

De famlie Koppius, de verhuurders van La Gaviota

Fantastisch uitzicht

„De verliefdheid op deze plek sloeg direct toe: het fantastische uitzicht over de baai van Moraira tot aan Calpe toe, de ligging pal zuid en de ruimte om ons heen die rust en privacy geeft.

‘La Gaviota’, oftewel de zeemeeuw, symboliseert vrijheid. Precies wat wij ervaren als we zwemmen in ons overflowzwembad. Het ritselende geluid van de palmbomen waaronder je het eerste goddelijke kopje koffie drinkt, de lichtjes van Moraira die ons begroeten in de avonduurtjes onder het genot van een sangria, een mojito of een Spaanse rioja. Wij gunnen u ook de mogelijkheid tot deze mediterrane ervaring: Mi casa es su casa.”

MEER HUIZEN HUREN: KIJK OP MICAZU.NL 

Meer DenD