Ex Bastiaan doet heftig boekje open

Bastiaan van Schaik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De kilo’s vlogen er bij Bastiaan van Schaik af, maar volgens zijn ex-vriend fotograaf Ramon Heinhuis maakte hem dat geen leuker mens. Sterker nog: Ramon beweert dat Bastiaan een monster werd. In weekblad Privé vertelt hij wat er achter gesloten deuren plaatsvond.

Alcohol

Vorige week vertelde Bastiaan dat hij een nieuwe liefde had en dat Ramon er met een andere man vandoor is gegaan. De fotograaf is het zat dat zijn naam door het slijk wordt gehaald. Daarom besluit hij te vertellen hoe Bastiaan volgens hem écht is. ,,De Bastiaan van toen was een lieve, krachtige man, die stabiel in het leven stond”, vertelt Ramon over Bastiaan van vóór de maagverkleining. ,,Hij was zorgzaam, opgewekt en levenslustig.” Volgens Ramon greep hij na de maagverkleining niet meer naar eten maar naar de fles. ,,Een halfjaar na zijn gastric bypass begon te drinken. Tijdens onze relatie dronk hij drie, vier flessen per dag.” De stylist bleef maar drinken, ook al goot Ramon de wijn door de gootsteen.

Uitschelden

Wat Bastiaan ook ging doen volgens Ramon is neerkijken op mensen met overgewicht. ,,Tijdens een vergadering zei hij hardop tegen een hoofdredactrice: ‘Jij bent hartstikke dik en moet een maagverkleining doen, anders word je nooit gelukkig’.” Ook Ramon moest het ontgelden. Hij werd naar eigen zeggen regelmatig uitgescholden en dik genoemd.

Geweld

Het bleef niet alleen bij woorden, want volgens Ramon heeft Bastiaan ook geslagen. Toen de fotograaf ziek in bed lag en en dus niet bij Bastiaan op de bank zat werd de stylist woedend. ,,Hij rende achter me aan en begon met zijn vuisten op me in te slaan. Hij had een waas van woede over zich, alsof hij zijn ergste aartsvijand tegenover zich had. Hij veranderde in een monster.”

Ramon noemt zijn ex een ‘misbaksel van een vent’. Inmiddels is hij gelukkig met Marcel van Kooten en ook Bastiaan lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden. De stylist vertelde samen te zijn met een 19-jarige jongen.

Tags

ALCOHOLBASTIAAN VAN SCHAIKDIKEX-VRIENDRAMON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck