FC Twente hofleverancier elftal van het jaar

Door:
10-05-2019

ZEIST – FC Twente is met drie spelers hofleverancier voor het elftal van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg is geformeerd op basis van gedetailleerde statistieken van dataleverancier Opta Sports. FC Twente is in elke linie vertegenwoordigd, alleen onder de lat niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Niet Joël Drommel, maar Etienne Vaessen is namelijk de doelman in het elftal van het jaar. Vaessen (23) is bezig aan een sterk seizoen bij RKC Waalwijk, waarmee hij de play-offs om promotie/degradatie heeft gehaald. Drommel, de keeper van FC Twente, werd eerder in de week door de trainers en aanvoerders van de clubs uit de eerste divisie en door de fans gekozen tot beste keeper.

Het elftal van het jaar dat op basis van de statistieken is samengesteld, bestaat verder uit Sai van Wermeskerken (SC Cambuur), Peet Bijen (FC Twente), Rick Stuy van den Herik (TOP Oss), Paul Quasten (RKC Waalwijk), Branco van de Boomen (FC Eindhoven), Mohamed Rayhi (Sparta Rotterdam), Javier Espinosa (FC Twente), Aitor Cantalapiedra (FC Twente), Lars Veldwijk (Sparta) en Huseyin Dogan (TOP Oss).

De Spaanse aanvaller Aitor van Twente werd eerder al gekozen tot beste speler van de Keuken Kampioen Divisie.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD