Geblesseerde Mbappé wordt toch opgewekt wakker

Door:
25-07-2020

Kylian Mbappé werd zaterdag wakker met een pijnlijke rechtervoet, maar ook met een medaille op zak als winnaar van de Coupe de France. “Wakker worden als winnaar, er is geen beter gevoel mogelijk”, schreef de Franse aanvaller van Paris Saint-Germain op Twitter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mbappé plaatste er een foto bij van zichzelf, zittend op een bank met krukken naast zich. Voor de 21-jarige international duurde de finale tegen Saint-Étienne slechts een half uur. Hij werd uit de wedstrijd geschopt door Loïc Perrin, die wild kwam invliegen op de benen van Mbappé. De rechterenkel van de aanvaller klapte daarbij dubbel.

Mbappé strompelde na de gewonnen finale (1-0) op krukken over het veld voor de prijsuitreiking. Iedereen bij PSG wacht in spanning op de diagnose. De vrees bestaat dat Mbappé een zware enkelblessure heeft en dat hij volgende week niet alleen de finale om de Coupe de la Ligue tegen Olympique Lyon mist, maar ook het restant van de Champions League. “Bedankt voor alle berichten, dat doet me veel”, aldus Mbappé. “Kusjes voor iedereen en een goed weekend gewenst.” Over de ernst van z’n blessure zei hij niets.

De Franse topvoetballer lijkt het Perrin ook alweer te hebben vergeven. Hij reageerde met het icoontje van een ‘boks’ op een bericht van Saint-Étienne dat aan hem was gericht “Loïc Perrin, AS Saint-Étienne en het hele Franse voetbal hopen je snel weer terug te zien op de voetbalvelden”, zo luidde de boodschap.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD