Geer en Goor weer ruzie?!

Geer en Goor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Dat Gerard Joling en Gordon Heuckeroth soms een moeilijke verstandhouding hebben is bekend. Ook het jaar 2020 begint weer met een pittige ruzie. Zo deed Gerard eind 2019 in een interview met RTL Boulevard een nogal harde uitspraak over Gordon.

Afkicken?! Publiciteitsstunt

Gerard maakt bekend dat hij twijfelt over Gordon en zijn afkickperiode. Gordon heeft zich vorig jaar een maand laten opnemen in een kliniek in Zuid-Afrika. Met het doel van zijn alcohol- en cocaïneverslaving af te komen. Maar Gerard laat weten, te hebben gedacht dat het om een publiciteitsstunt zou gaan. De publiciteitsstunt zou volgens Gerard nodig zijn om sympathie te kweken na een aantal mindere successen op SBS6: „Ik denk die gaat in de underdogpositie zodat mensen denken ’wat zielig’. Hoe kun je nou in een maand afkicken?”

‘Hij vindt die aandacht heerlijk’

Gordon reageert later op Radio Veronica: ,,Ik ga er niets over zeggen. Het is Gerard Joling, that’s it. Dit is niet meer leuk! Hij moet het zelf weten. Ik ga er geen uitlatingen over doen. Het is alleen maar uitlokken, dat is wat hij heerlijk vindt, die aandacht.”

De twee hebben geen contact, maar dit is niet zo schrikbarend. Zo hadden de tv-sterren ook in onder andere 2018 geen contact. Gerard merkte toen al op dat het ‘rock-n-roll’ leven van Gordon niet aansloot bij zijn leven. Gerard vertelde vorig jaar aan RTL: ,,Hij weet niet wat hij met zijn centen moet doen, dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano en gaat gek doen met vriendjes. Want hij koopt al zijn vriendjes.”

Tags

GEER EN GOORGERARDGERARD JOLINGGOORGORDONGORDON HEUCKEROTHHEUCKEROTHJOLINGRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck