Geklaag over Jan Smit als presentator

Jan Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Uiteraard zijn er heel erg veel mensen die blij waren toen ze gisteravond hoorden dat Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley het Eurovisie Songfestival 2020 presenteren. Maar ook wordt er geklaagd, en dan vooral om Jan Smit als presentator.

Kennis

Hij heeft ontzettend veel Songfestival-ervaring en bovenal veel kennis van het festijn. Al jaren is hij een van de vaste commentatoren, samen met Cornald Maas. Ook heeft hij veel verstand van muziek en al aardig wat presenteerervaring. In tegenstelling tot Edsilia, die veel muziekkennis heeft en zelf ook ooit dat podium heeft gestaan, maar nog niet zoveel grote shows heeft gepresenteerd. Ook de keuze voor Chantal is bijzonder. Hoewel zij uiteraard veel op televisie is en kan presenteren heeft zij nooit eerder veel interesse getoond in het Songfestival.

Toch geven Twitteraars het meeste kritiek op Jan Smit. Volgens een aantal mensen is zijn Engels niet goed genoeg en zal Nederland voor gek staan als blijkt dat de presentator zijn talen niet spreekt. Ook vinden sommigen hem irritant en denken anderen dat Nederland wel betere mannelijke presentatoren heeft.

 

https://twitter.com/obiwansink/status/1202267702414458881

 

https://twitter.com/earnmesome/status/1202335300007219200

 

Tags

CHANTAL JANZENEDSILIA ROMBLEYEUROVISIEJAN SMITPRESENTERENSONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck